Відбулися духовні вправи для отців Згромадження Воплоченого Слова

0
51

У п’ятницю, 19 листопада, урочистою Літургією та благословенням закінчилися п’ятиденні Духовні Вправи згідно методу св. Ігнатія з Лойоли для отців Згромадження Воплоченого Слова.

У духовних вправах взяли участь 10 священиків Згромадження Воплоченого Слова, проповідником був о. Рікардо Кларей, ВС, який приїхав для цього з Італії. Проходили духовні вправи у монастирі сестер Пресвятої Родини (с. Гошів).

На завершення духовних вправ о. Антоній Вацеба, ВС, протоігумен ЗВС в Україні, від імені всіх отців подякував сестрам Пресвятої Родини за те, що вони надали їи можливість молитися в їхньому мрнастирі, а також висловив вдячність о. Рікарду за його візит провінції в ЗВС Україні та проповідь духовних вправ.

Кожного дня відбувалися 4 науки по 30 хвилин та 5 разів роздумування по 1 годині. Проходили Духовні Вправи у повній мовчанці. Особливу увагу звертає св. Ігнатій та поручає практикувати піст, покуту, та засвоєння правил розпізнавання духів.

Традиційно всі члени Згромадження кожного року проходять духовні вправи саме згідно методу св. Ігнатія з Лойоли, повчання якого лягло великою мірою також в основі духовності Чернечої Родини Воплоченого Слова.

Пресслужба Згромадження