Сьогодні о 19:30 «Живе телебачення» запрошує вдруге приєднатися до молитовного читання Святого Письма

0
50
Сьогодні о 19:30 «Живе телебачення» запрошує вдруге приєднатися до молитовного читання Святого Письма

Сьогодні, 22 червня, о 19:30 на каналах «Живе телебачення» у Ютубі та Фесбуку вдруге транслюватиметься «Lectio divina онлайн». Священником, який коментуватиме уривок із Одкровення 1, 4-8, буде о. Олег Панчиняк. Як і минулого тижня, до молитовного читання Біблії зможе приєднатися кожний охочий.

Триватиме онлайн-трансляція близько 40 хв.

Відбувається «Lectio divina онлайн» таким чином: священник у студії «Живого телебачення» провадить молитовне читання Слова Божого, а всі охочі беруть у ньому участь через платформу ZOOM. Читання Святого Письма також транслюється у прямому ефірі на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook.

Користувачі ZOOM, які приєднаються до молитви через цю платформу, матимуть змогу промовити власні слова молитви та взяти безпосередню участь у роздумах над текстами Святого Письма. Приєднуйтеся до молитви Словом Божим!

Як взяти участь у молитовному читанні Святого Письма?

Усіх охочих брати участь у програмах «Lectio divina онлайн» просимо надіслати повідомлення на електронну пошту «Живого телебачення» (tv.ugcc@gmail.com) із темою «Lectio divina онлайн» та повідомленням про бажання взяти участь у молитовному читанні Святого Письма.

Пригадуємо, що стартував проєкт «Lectio divina онлайн» минулого понеділка, 15 червня. Читання Біблії розпочалося із перших віршів книги Одкровення. Провадив читання о. Віталій Храбатин.

Джерело: Департамент інформації УГКЦ