Єпископ з Філадельфії про допомогу потребуючим від повені [ВІДЕО]

0
23

Відповідаючи на заклик Блаженнішого Святослава Шевчука, Отця і Глави Української Греко-Католицької Церкви, та з благословення Архієпископа Бориса Ґудзяка, Філадельфійська Архієпархія провела збір коштів для допомоги потерпілим від паводків в Західній Україні.

Духовенство та вірні Філадельфійської Архієпархії в часі лиха виявили християнську солідарність і підтримку, надавши фінансову пожертву, яка спрямована для допомоги найбільш потребуючим та постраждалим від повені.

У рамках реалізації проєкту у Філадельфійській Архієпархії, який спрямований на усунення наслідків повені в західних регіонах України, Єпископ-помічник Андрій Рабій, тамтешній Владика, у відеоролику ділиться враженнями від відеоконференції, проведеної спільно з колегами із Західної України.

“Люди висловлюють величезну вдячність за те, що вже отримали, бо вони дуже переживають як вибратись з тієї скрутної ситуації, спричиненої повінню в їхній місцевості. Впевнено можу сказати, що проєкт реалізується, адже бачимо як надається допомога людям, які цього потребують”, – зазначає Владика Андрій.

______________________

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ