Той самий “ОЕ”, як в старі часи”: гурт “Океан Ельзи” випустив новий атмосферний кліп

0
24

Колектив представив відео на свіжий трек “Коли ми станем собою”.

Український гурт “Океан Ельзи” після тривалої перерви випустив свіжу композицію “Коли ми станем собою” та атмосферне відео до пісні.

Цей трек є першим синґлом з майбутнього альбому групи, над яким працюють музиканти. Як зазначили учасники “ОЕ”, 2020-й рік вніс свої особливості й до роботи над записом, зокрема цієї пісні. Річ у тому, що гітарну партію для неї записував клавішник групи Мілош Єліч, оскільки гітарист “ОЕ” Владімір Опсеніца іще на початку епідеміологічних обмежень навесні застряг у Сполучених Штатах і  працював з командою дистанційно.

instagram.com/okeanelzy_official

Саме так, перебуваючи на онлайн-зв’язку з музикантами в Києві, він записав партію електрогітари на студії в Нью-Йорку.

Цікавим є момент участі у запису нової пісні дитячого хору. Це був унікальний склад – діти музикантів та друзів групи, які спеціально зібрались для запису цієї композиції.

Життя змінюється і в цьому ритмі і тривозі ми все більше ховаємось у своїх маленьких бульбашках, проживаючи дні в акваріумах самотності, забуваючи про те, хто ми є насправді. Мені дуже хотілося передати цю атмосферу і дозволити їй змінитися в кадрі. Дати можливість героям вийти за межі скляної стіни і відчути радість спілкування, віднайти себе справжніх

Режисеркою відео виступила Анна Бурячкова:

Шанувальники “ОЕ” зауважили, що їм новая робота дуже сподобалася, оскільки нагадує ранню творчість “Океанів”:

  • Це той самий “ОЕ”! Як в старі добрі часи … “Модель”, “Суперсиметрія”…
  • Як довго ми чекали на вас. З поверненям до нас в саме той день. Любимо.
  • Старий-добрий “ОЕ”!
instagram.com/okeanelzy_official