«Вітаємо та дякуємо за Ваше самовіддане служіння», – Митрополит Володимир привітав лікарів Лікувально-діагностичного центру св. Луки із черговою річницею

0
28

Дорогі у Христі працівники та лікарі нашого Лікувально-діагностичного центру св. ЛукиШість років тому, коли з Господньої волі ми розпочали наше спільне діло, годі було й уявити, що масштаби нашої роботи сягатимуть таких висот. Протягом цих років Ви, дорогі наші лікарі, не покладаючи рук трудилися на благо наших вірних, особливо тих, хто знаходиться в нужді.

Будь-який лікувальний заклад – це відповідь надії на виклик болю і водночас місце, в якому співіснують людська велич та людська неміч. Бачити у кожному пацієнту, який до Вас звертається, перш за все саме людину – це великий дар, яким Вас нагородив Господь і за це ми сьогодні спільно хочемо Йому дякувати.

Вітаючи Вас із черговою річницею заснування нашого Лікувально-діагностичного центру св. Луки, хочу перш за все дякувати Вам та щиро просити Господнього заступництва для кожного із Вас, адже Ви, лікарі, сьогодні є саме тією нашою передовою, захищаючи та оберігаючи нас від невидимого, такого маленького, але такого смертельного вірусу.

Вітаю та молюся за Вас, бажаючи кожному міцного-міцного здоров’я, щедрих Божих ласка, багато радості від улюбленої справи та неустанної опіки Пречистої Діви Марії, нашої Мами!

Благословення Господнє на Вас!

+ д-р Володимир Війтишин,
Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський