Франківська парафія Різдва Пресвятої Богородиці відзначила своє 10-ліття

0
25

Парафіяльна спільнота зібралася на урочисте богослужіння, яке очолив Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин. Співслужили архієрею віцепарох о. Микола Шиманський та сотрудники парафії.

Під час проповіді Митрополит Володимир розповів присутнім про важливість вшановування Пресвятої Богородиці.

Сьогодні для всіх нас настав святковий день, коли ми своїми серцями перебуваємо ближче до Небесної Матері, а Вона – ближче до нас. Різдво Пресвятої Богородиці є початком сповнення всіх обітниць, які проживали люди упродовж тисячі років” – переконаний Митрополит Володимир.

Після завершення Божественної Літургії Владика Володимир нагородив грамотами найстарших парафіян за багаторічний вклад та жертовність для розбудови місцевої спільноти. За доброю традицією на святкування також завітав міський голова п. Руслан Марцінків, який зі свого боку подякував Владиці, духовенству та всім парафіянам за активну громадську діяльність на благо міста Івано-Франківська.

“У цей день ми заносимо свої подячні молитви до Господа Бога за нашу християнську родину, за цих чудових десять років насиченого парафіяльного життя, які ми пройшли разом. Нехай Господь, бачачи вашу працю на Його славу та чуючи Ваші молитви, благословляє та провадить кожного дорогою християнського життя, а Пресвята Богородиця, яка міцно тримає всіх нас під своїм покровом, завжди буде Вашою заступницею та помічницею в усьому”,  – побажали духовні отці храму Різдва Пресвятої Богородиці.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ