Ще двоє працівників Департаменту інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ стали членами НСЖУ

0
289

Сьогодні, 2 жовтня, відповідальний секретар обласного журналістського осередку, Заслужений журналіст України, секретар Національної спілки журналістів України п. Вікторія Плахта вручила квитки членів НСЖУ о. Володимиру Лукашевському та п. Вірі Білій – працівникам Департаменту інформації Івано-Франківської  Архієпархії УГКЦ.

Вручення відбулося в приміщенні редакції часопису «Нова Зоря», що на пл. Міцкевича, 5.

Звертаючись до присутніх, Директор Департаменту інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ прот. Іван Стефурак подякував п. Вікторії Плахті, а в її особі і всій Спілці, за довіру та добру співпрацю. Він також побажав новим учасника НСЖУ наснаги в творчій діяльності та Божого благословення.

Довідка

Отець Володимир Лукашевський з 2015 року працює в прес-службі Івано-Франківської  Архієпархії УГКЦ. Щороку публікує на офіційній вебсторінці Архієпархії УГКЦ понад тисячу новин та стільки ж дописів у соцмережах. Його статті привертають увагу читачів особливим, притаманним тільки йому підходом до розкриття теми, а інформативні відеоролики, створені ним, переглядають понад 70 тисяч глядачів соцмереж.

Біла Віра Михайлівна працює в редакції Всеукраїнського часопису «Нова Зоря» помічником керівника видавництва  та журналістом  майже два роки. Пані Віра має значний досвід у сфері комунікацій, адже чотири роки працювала журналістом у виданні УГКЦ для українських емігрантів в Італії «До Світла». По поверненню до України працювала начальником «Експертно-аналітичного відділу»  Івано-Франківської міської ради.