#ФільмНаВихідні: Інтерв’ю з Богом

0
670

Владика Венедикт Алексійчук, Єпарх Чиказької єпархії св. Миколая (США), у своїй книзі «Таїнство зустрічі» стверджує, що найважливіша зустріч, яку повинна здійснити кожна людина, – зустріти Бога. Це досить просто звучить, хоча насправді над цією зустріччю іноді слід працювати все життя. Колись святі отці казали, що коли любимо брата, ми любимо Бога. Слідуючи цій логіці, ми зустрічаємо Бога щоразу, коли бачимо Його образ і подобу в людях, яких зустрічаємо.  

Інтерв’ю з Богом, кадри з фільму // Google

Але уявімо собі ситуацію, коли в один прекрасний день ми на власні очі зустріли б Христа. Він був би, скажімо, одягнений в звичайні штани та сорочку і просто їв фаст-фуд на лаві, поруч нас. Вочевидь ми, християни, мали би Його впізнати. І ось ми, щільно та пильно придивившись, з подивом та легким острахом робимо прекрасний умовивід – поруч нас – Бог!

Що ми Йому скажемо? Про що замочемо розповісти? Куди запросимо? Чи, можливо, просто проігноруємо? Питань може бути нескінченна кількість..

Саме про це й буде Євангелії цієї неділі, 22-га по Зісланні Святого Духа. В ньому ми почуємо відому історію про Багача та Лазаря. Не будемо її переповідати, але скажемо тільки те, що, на превеликий жаль, той Багач так і не зміг зустріти Бога, який лежав поруч нього стільки днів, чекаючи на ту зустріч.

Саме тому, редакція Всеукраїнського часопису «Нова Зоря» у своїй рубриці #ФільмНаВихідні  радить до перегляду фільм « Інтерв’ю з Богом ». Це американська детективна драма про успішного журналіста, який повернувся з війни в Афганістані та зустрів людину, яка називає себе Богом.

Фільм «Інтерв’ю з Богом» (Трейлер)

Опис: У важкий період свого життя молодий журналіст Пол Ешер бере інтерв’ю у загадкового чоловіка, який представляється Богом. Які питання задасть йому Пол і які отримає відповіді? Номінант на «Оскар» Девід Стретейрн («Доброї ночі та удачі», «Темпл Грандін») виконує найбільш незвичайну роль в кар’єрі в незалежній драмі Перрі Ленг «Інтерв’ю з Богом».

Нью-йоркський журналіст Пол Ешер, веде християнську колонку в світському виданні, переживає кризу віри і кризу шлюбу. Не так давно він повернувся з відрядження до Афганістану, де ведуться бойові дії. Повернувшись додому, він намагається вирішити особисту кризу — це наслідки свого досвіду, невдалий шлюб і зміцнити віру, яка почала зникати. Він не може сховатися від особистих проблем навіть на роботі, хоча у нього намічається інтригуюче інтерв’ю з невідомим літнім чоловіком, який представився коротко: «Бог». Доброзичливий старий пропонує Полу провести з ним три бесіди, по півгодини кожна. Пол приймає його пропозицію як доброзичливий жарт, але воно виявляється найскладнішим і найважливішим інтерв’ю в його житті.

Що допитливий журналіст запитає у Бога під час інтерв’ю? Що отримає у відповідь?

У ролях: Брентон Твейтс, Девід Стретейрн, Яель Гробглас, Чарлбі Дін Крік, Хілл Харпер, Боббі Ді Чікко, Меган Кімберлі

Інтерв’ю з Богом (Фільм, 2018) Драма, детектив (мова російська)

За цим посиланням є фільм, дубльований українською мовою – http://moviestape.net/katalog_filmiv/detektyv/11606-intervju-z-bogom.html

Жанр: Детективи, Драма
Тривалість: 97 хв.
Країна: США
Режисер: Перрі Ленг