Автомобілістам розповіли, чому купувати машину з пробігом вигідніше взимку

0
38

Це може допомогти істотно заощадити.

Взимку пропозицій з продажу вживаних авто більш ніж достатньо. Особливо перед початком похолодання та перед Новим роком.

Для того, аби швидше продати автомобілі дилери й приватні особи пропонують комплекти гуми і знижки, певні аксесуари тощо.

Як правило, до зими авто потрібно хоч якось підготувати: пройти елементарний техогляд на сервісі чи в гаражі у друга чи замінити деякі рідини. Тобто у потенційного покупця буде менше роботи, звичайно, якщо він не купує авто за 500 доларів.

Можна також почекати виходу оновленої моделі, оскільки після виходу новинки попит на “попередника” відчутно знижується, і продавці готові помітно опускати ціни для того, щоб продати автомобілі минулого покоління.

Проте в гонитві за максимальною вигодою необхідно бути обачним. Поява наднизьких цін має також викликати настороженість. Найчастіше покупець, що упіймався на низьку вартість під час операції, дізнається, що реальна ціна помітно вища і авто має чимало дефектів, але відмовитися від угоди вже не можна. Такі махінації зазвичай зустрічаються у неофіційних дилерів.

Як правило, дуже вигідні ціни можуть свідчити про приховані недоліки або відволікають від наявності ознак ДТП.