Митрополит Володимир візьме участь у передачі ще одного надсучасного апарату ШВЛ до Центральної міської клінічної лікарні

0
34

Передача матеріалів відбудеться, у четвер, 17 грудня, об 11.00 перед приймальним відділенням ЦМКЛ. 

Завдяки співпраці Мальтійської Служби Допомоги України та посольства Республіки Польща в Україні, Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня отримає ще один найбільш сучасний апарат ШВЛ  sv300 mindray ventilator вартістю півмільйона гривень.

Як ми повідомляли раніше, такий апарат ШВЛ нещодавно вже був переданий до Центральної міської клінічної лікарні.

Fundacja Pomoc Maltańska – Maltańska Służba Medyczna разом з Polska Pomoc та Мальтійська Служба Допомоги(МСД)  м.Івано-Франківська протягом серпня-грудня 2020р. реалізують проєкт «Підтримка anty COVID19 заходів у 4 областях України».

Метою проєкту є зменшення наслідків пандемії корона вірусу і зміцнення потенціалу реагування суспільства на кризові ситуації в 4 областях західної України(Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Чернівці) найбільше охоплених пандемією. В цих областях проект охопив 4 групи осіб, які з огляду на специфіку своєї роботи перебувають в зоні ризику захворіти, а водночас не мають належного забезпечення захисту. Робота цих осіб необхідна для функціонування місцевої спільноти: патрульна поліція, працівники комунального громадського транспорту, працівники соціальної сфери і вчителі.

Фундаментальною частиною проєкту є підготовка в областях превентивних дій, основної діагностики і процедур, пов’язаних з COVID19. Це реалізовувалось шляхом проведення навчання з надання першої допомоги у станах загрози життю і здоров’ю в умовах пандемії COVID19 та постачання засобів особистого захисту і основного діагностичного устаткування(одноразові рукавиці, маски, антисептик, безконтактні термометри, пульсоксиметри, аптечки).

Навчання в рамках даного проєкту протягом вересня-грудня пройшло більше 1600 осіб. Вартість усього обладнання та засобів індивідуального захисту, які були передані цільовим групам проекту становить більше, ніж 2 мільйона гривень.

В рамках проєкту «Підтримка лікарні в Івано-Франківську в протидії COVID-19» за фінансування програми розвитку МЗС Польщі “Польська Допомога” Мальтійська Служба Допомоги України передасть найсучасніший на цей момент ШВЛ sv300 mindray ventilator.  Це сучасний апарат, який легко налаштовується, експлуатується та універсальний у використанні.

Передача матеріалів відбудеться, у четвер, 17 грудня, об 11.00 перед приймальним відділенням.  На заході будуть присутні: керівництво ЦМКЛ, Генеральний Консул Республіки Польща у Львові Еліза Дзвонкєвіч, міська влада, Митрополит Володимир Війтишин та представники МСД.

Контактний телефон – 050 373 47 55 Роман Яручик, керівник МСД

Мальтійська служба допомоги,
м. Івано-Франківськ