Переможниця конкурсу малюнку в гостях у редакції

0
42

Як ми уже писали в попередньому номері «Нової Зорі», на адресу редакції надійшло 188 дитячих малюнків про Святого Миколая. Вибрати серед них один найкращий було нелегко. У тридцяти роботах відчувалась майстерність авторів, художня школа, рука вчителя чи батьків.

Щоб бути об’єктивними, редколегія запросила художницю, майстриню Анну Кирпан допомогти визначити переможця. Пані Анна упродовж кількох годин ретельно вивчала усі роботи і відібрала ті картини, над якими діти найдовше попрацювали. Переможницю Діану Дзьобу вибрали більшістю голосів.

Наступного дня дівчинка разом з татом Русланом завітала в редакцію «Нової Зорі», щоб отримати приз. Її голосок залунав дзвінко: «Слава Ісусу Христу!».

Діанка розповіла про себе: «Я навчаюсь у 2-Б класі «Віра» Католицької школи св. Василія. Маю багато друзів. Дуже люблю відвідувати шкільну бібліотеку, прочитала там усі маленькі книжечки. У нашій школі на свято Миколая я грала у виставі дівчинку Оксанку. Минулого року я відвідувала в школі гурток малювання та англійської мови. Я люблю фотографувати, роблю макрозйомку. Коли була у селі в бабусі, то тихенько підкрадалась до пташок чи комашок і робила світлини зблизька. Люблю подорожувати з батьками і молодшою сестричкою.

На своєму малюнку я зобразила таїнство – ніч, коли на землю приходить Святий Миколай. Біля нього – його помічники Ангели. В цей час дівчинка спить, а під подушкою на неї вже чекає подарунок. Поруч ведмедик, який лежить на місяці і бачить сон, як здійснюється його мрія. На небі сяють зіроньки, на землю летять сніжинки. Під ялинкою в кучугурах снігу зайчик з мішечком. Біля нього спить котик, а під ялинками – багато подарунків.

У своєму листі до Святого Миколая я просила миру для України і здоров’я усім, хто хворіє, щоб якнайшвидше закінчився карантин, щоб люди могли їздити одні до одних у гості».

Вл. інф.