Вітання Митрополита Володимира з нагоди Нового року та Різдва Христового

0
45

Ми дякуємо Богу за рік, що минає, який для нас був нелегкий, адже проходили великі випробування. Тому просимо в майбутньому році нашого Господа, Який завжди був, є та буде з нами, щоби беріг всіх нас, наші родини та нашу Батьківщину Україну.

Такими словами звернувся Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Владика Володимир Війтишин у своєму привітанні з нагоди Нового 2021 року та Різдва Христового.

На початку свого вітання, Митрополит Володимир звернувся до молоді, батьків, матерів та всіх мешканців Прикарпаття: «Вітаю усіх Вас з Новим роком і Різдвом Христовим! Сьогодні ми дякуємо Богу за рік, що минає, який для нас був нелегкий, адже проходили великі випробування».

Новорічне та Різдвяне привітання Митрополита Володимира Війтишина

За його словами, Господь завжди є з людино, а тому саме Бога слід ревно просити майбутньому році про поміч та заступництво: «Щоби беріг всіх нас, наші родини та нашу Батьківщину Україну, наших медиків, військових і благословив нашу українську владу, щоби вона завжди служила нашому українському народу! Веселих Вам свят!», – побажав Митрополит Володимир.

Пригадуємо, що сьогодні в Архікатедральному соборі відбудеться подячна Літургія за прожитий рік. Молитву очолить Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин. Початок о 19.00 год.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ