Захисник “Прикарпаття” – у символічній збірній 25-го туру Першої ліги

0
27

Sport Arena називала символічну збірну чергового туру Першої ліги сезону 2020/21 до якої потрапив й центральний захисник МФК “Прикарпаття”.

За підсумками 25-го туру до числа найкращих потрапив оборонець “Прикарпаття” Василь Француз, для якого це вже друга поява серед одинадцятки кращих у цьому чемпіонаті. У поточному сезоні 25-річний футболіст потрапив до збірної 6-го туру, інформує “Галка” з посиланням на фб-сторінку футбольного клубу.

Центральний захисник – Василь Француз (Прикарпаття):

Напрочуд важкий матч для прикарпатців, які приймали одного з фаворитів сезону під тиском турнірної відповідальності. Попри складність суперника, господарі здобули перемогу – хоча Агробізнес також був мотивованим своїми максимальними завданнями. А велику роль у цій звитязі відіграла якраз самовідданість і чіпкість захисту, зокрема, Француза. Василь виграв багато м’ячів, чіпко грав біля своїх воріт і запобіг багатьом потенційно небезпечним моментам навіть не доводячи до удару. Помилки були (зокрема, в моменті з небезпечним ударом Немтінова), а в моменті з голом Черненка важко було запобігти удару з близької відстані.