Вітаємо медичних працівників з професійним святом!

0
12

Щорічно, у третю неділю червня, всі українські медики відзначають професійне свято – лікарі, фельдшери, медсестри та медбрати, акушери, лаборанти, санітари, – всі ті, хто стоїть на сторожі людського здоров’я.

Сьогоднішній день –  це чудова нагода ще раз подякувати нашим медикам за їх сумлінну та невтомну працю.

Кожен з нас впродовж останнього року, напевне, по-особливому відчув ту колосальну відповідальність, сміливість та підтримку, яку ці особливі люди так щедро дарували усім нам. Ми свідомі того, що бути медичним працівником – це щось куди більше, аніж просто виконувати свій фах. Це покликання, до якого Господь кличе людей з великим серцем, які здатні присвятити своє життя медицині, віддати всі свої знання та сили благородній справі – збереженню здоров’я та порятунку життів.

Тож вітаємо Вас, дорогі наші медичні працівники, з цим чудовим днем! Ми молимося за Вас, поважаємо Вас та завжди готові підтримати. Нехай Всемилостивий Господь Бог, наш найперший Лікар, благословляє Вас завжди бути чуйними до потреб тих, хто ввірив своє життя у Ваші милосердні руки.

В цьому році Ваше свято в один день з празником Зіслання Святого Духа, а тому бажаємо, щоби Ви завжди були обдаровані Його прещедрими дарами! Багато мужності Вам, стійкості та рясних Божих ласк для виконання Ваших надважливих обов’язків.

Благословення Господнє на Вас!

Кир Володимир Війтишин,
Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ