5 незамінних звичок для християнина

0
56

Будучи християнами, ми в цілому знаємо, що добре і що – погано, що нам корисно, а від чого краще відмовитися. Але знання і бажання щось робити часто так і залишаються на стадії «коли-небудь почну». Ми наводимо 5 звичок, які потрібні кожному християнину і, які необхідно в собі плекати, щоби бути ефективними і успішними в здійсненні Божого плану.

Читайте Біблію 

Незважаючи на велику кількість християнської літератури, відео проповідей та іншого, саме Біблія залишається ключовою книгою, з якої все повинно починатися і закінчуватися. Це Боже Слово для Його дітей. Багато хто боїться її, тому що вважають складною і незрозумілою. Почати можна з чогось простого, і до того ж написано безліч коментарів, які зроблять процес читання легким і цікавим.

Моліться 

Молитва перетворює релігію в живі стосунки між нами і Небесним Отцем. Саме тому Ісус проводив досить багато часу з учнями, навчаючи їх молитися. Він знав, що тоді, коли він піде на небеса, Його Церкві буде необхідно з’єднуватися з Ним і єдиний спосіб як вона зможе злучитись з Богом – це молитва.

Спілкуйтеся 

Спілкування – важлива складова життя християнина. Правильне, повчальне спілкування з іншими християнами допоможе рости духовно, емоційно і перетворює характер. Ми прагнемо підтримки одне одного на шляху пізнання багатьох духовних істин, для того, щоби ділитись досвідом і не зійти з праведного шляху.

Віддавайте 

У сучасному суспільстві люди більше схильні брати, шукати вигоди. Як християни, ми повинні пам’ятати про те, як важливо віддавати. І не обов’язково це мають бути якісь фізичні речі, це може бути час, увага. пошана, таланти, час, сили, ентузіазм тощо.

Діліться вірою

 Існує хибна думка, що проповідувати або євангелізувати можуть тільки спеціально навчені служителя, але це не так. У щоденному спілкуванні кожен християнин може і повинен ділитися своєю вірою з оточуючими людьми, які ще не пізнали Доброї Новини. У цьому полягає велике доручення Ісуса Христа для кожного. 

Джерело: ДивенСвіт