Прес-анонс. При Архікатедральному соборі запрацює центр вакцинації

0
43

Завтра, 18 листопада, з благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина, у Митрополичому соборі Воскресіння Христового, що в Івано-Франківську, запрацює центр масової вакцинації населення проти COVID-19.

Щепитися можна буде в приміщенні собору (бічний вхід в собор зі сторони ротонди, майдан Шептицького, 22) з 10:00 до 16:00 усіма доступними в Україні видами вакцини: AstraZeneca, Coronavac, Comirnaty/Pfizer і Moderna.

Про те, що при храмах УГКЦ розпочнуть роботу центри вакцинації, вперше повідомив у неділю, 7 листопада, на завершення Божественної Літургії Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

Пригадуємо, що Митрополит Володимир неодноразово закликав як представників духовенства, так і вірних ретельно ставитися до свого здоров’я. 

«Якщо дотримуватимемося правил, то зможемо оминути погіршення ситуації. Кожен із нас має дотримуватися всіх рекомендацій медиків: мити руки, носити маски, тримати дистанцію, вакцинуватися. Спільно ми зможемо перебути цей важкий час», — переконаний Владика.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ