Вітаємо Патріарха Святослава із 26-літтям священничого служіння!

0
84
Вітаємо Патріарха Святослава із 26-літтям священничого служіння!

Сьогодні, 26 червня, минає 26 років від дня, коли Святе Таїнство Священства прийняв Блаженніший Патріарх Святослав, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви. Сталося це 26 червня 1994 року із рук Блаженнішого Мирослава Івана Любачівського.

Архієпископ і Митрополит Володимир Війтишин, все духовенство та вірні Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ щиро вітають нашого Патріарха з цією пам’ятною датою!

Святкуючи річницю Вашого служіння в Господньому винограднику, ми, перш за все, дякуємо нашому Богу, що покликав Вас до цього святого служіння! Якось по-особливому ця дата співпала в цьому році із празником найсолодшого Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа – Чоловіколюбця. Тому бажаємо Вам постійно досвідчувати цю неперевершену любов нашого Господа Ісуса та ділитися нею із усіма вірними нашої великої Церкви!

Нехай Христос Чоловіколюбець завжди благословляє Вас, Блаженніший Владико, кріпить міцним здоров‘ям та дарує ще многих літ життя та служіння для нашої Української Греко-Католицької Церкви!