Спільною молитвою в Княжому Галичі розпочалася проща родин до Маріямполя

0
46

Час прощі – це можливість залишити свої повсякденні турботи та справи, натомість провести вечір з Богом, у молитві та роздумах.

Сьогодні, 3 липня, розпочалася проща родин до Маріямпільської Чудотворної ікони Матері Божої. Спільним початком для сотні прочан, які попри дощову погоду все ж вирішили здолати шлях на Маріямпільську гору, стала Божественна Літургія в храмі Різдва Христового, що в Княжому Галичі.

Вітаючи численних прочан, душпастирі наголосили на важливості звершити духовне паломництво, адже дуже часто можна йти сотні кілометрів до якогось відпустового місця і не знайти там миру та спокою.

Після спільної молитви присутні отці благословили паломників, окроплюючи всіх свяченою водою. Відтак, колона молільників вирушила до містечка Марії – Маріямполя.

Пригадуємо, що проща родин до Маріямпільської Чудотворної ікони Матері Божої триватиме до неділі, а кульмінацією її стане Архієрейська Божественна Літургія в Крилосі, котру очолить Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ