Молодий гурт ADORO вперше виступить в Івано-Франківській філармонії із сольним концертом

0
26

Перший сольний концерт з нагоди річниці творчості квінтету ADORO відбудеться в Івано-Франківській обласній філармонії, що на вул. Леся Курбаса, 3.

Концертна програма включатиме пісні та композиції як українські, так і зарубіжні, як народного так і духовного характеру.

Початок – 23 жовтня о 18:00. Вхід вільний.

Засновник та співучасник гурту Дмитро Котович(баритон) та його учасники Олексій Стронський (художній керівник, тенор), Микола Дідоха (баритон), Андрій Павлик (тенор), Роман Кравчук (бас) готові дати всі необхідні для публікацій коментарі.

Довідка:

Музичний квінтет ADORO був створений в жовтні 2020 року. За весь період творчої діяльності гурт вже встиг записати декілька пісень у власному аранжуванні та особливо полюбився франківцям в часі різдвяної коляди та пасхальних свят. Виконавці постійно тішать своїх шанувальників не тільки українськими піснями, а й особливими музичними привітаннями до різноманітних свят, а також участю в різноманітних концертних програмах області та міста.

ADORO вирізняється з-поміж інших неповторним акапельним виконанням (без будь-якого музичного супроводу) та нетиповим репертуаром. Також, нещодавно гурту вдалося виграти у конкурсі “Бюджет Участі в Івано-Франківський МТГ”.

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC8Q11ivXmUyymz5nAHGp4jw

Facebook: https://www.facebook.com/adoro.five

Instagram: https://www.instagram.com/adorofive/