Молодь запрошують в молодіжне паломництво Тезе

0
21

Молодіжна комісія та паломницький центр Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ запрошують молодь віком від 17 до 35 років на новорічну зустріч Тезе у Турині (Італія).

Подорож відбудеться з 26 грудня 2021 року до 3 січня 2022 року. Детальніша інформація за телефоном 068 370 74 79.

Зустрічі Тезе – це особливі паломництва довіри і пережиття дивовижних емоцій. 

Практична інформація

У період, коли страх та ізоляція впливають на багатьох, ця зустріч стане важливим знаком надії та довіри для молоді, для Церкви та для всього суспільства. Водночас, з огляду на виняткові медичні умови, надзвичайно важливо, щоб кожен учасник суворо дотримувався правил, встановлених владою, щоб зустріч могла проходити в атмосфері спокою та безпеки для всіх.

Медичні вимоги

Для участі у Європейській зустрічі буде необхідний медичний талон (“зелений пропуск”).

  • Якщо ви приїхали з країни Європейського Союзу, ви знайдете інформацію про те, як отримати цифровий сертифікат ЄС щодо COVID на цій сторінці. Якщо ви з іншої країни, зверніться до органів влади вашої країни щодо того, як отримати необхідні сертифікати.
  • Якщо ви не були щеплені або не маєте доказів одужання від Covid-19 протягом останніх шести місяців, вам необхідно пройти обстеження (кожні 48 годин – антигенний тест, кожні 72 години – тест ПЛР). Ми шукаємо способи організувати тестування, але тим, кому для цього потрібна наша допомога, доведеться заздалегідь зареєструватися за посиланням, яке ми опублікуємо найближчим часом. Ми ще не знаємо, чи потрібно буде платити за ці тести.
  • Якщо ви приїжджаєте з-поза межі ЄС, будь ласка, також зверніться до органів влади вашої країни щодо вимог для в’їзду та повернення з Італії. Якщо ви подорожуєте з Великобританії, перегляньте цю сторінку для отримання інформації про в’їзд до Італії.

Вік учасників

Європейські зустрічі орієнтовані на молодих людей віком від 18 до 35 років. Цього року через особливі умови через пандемію молоді люди віком до 18 років не можуть взяти участь.

Дорослі старше 35 років та сім’ї

Європейські зустрічі не призначені для дорослих старше 35 років, якщо вони не очолюють групу молодих людей. Дорослі старше 35 років та сім’ї з дітьми запрошуються замість цього приїхати до самого Тезе. Щоб отримати інформацію, перегляньте ці сторінки: зустрічі для дорослих та зустрічі для сімей.

Поселення

Проживання буде організоване у мешканців міста та околиць або у невеликих групових поселеннях (наприклад, у церковних залах, школах, спортзалах тощо) Кожен повинен мати із собою кемпінговий килимок та спальний мішок. Молоді люди з інвалідністю мають зареєструватися до 1 листопада, щоб ми могли знайти відповідне житло.

Туринська плащаниця

Молоді люди, які братимуть участь у зустрічі, матимуть можливість пройти собором на короткий час особистої молитви перед Туринською плащаницею, яка знаходиться там. Зареєструйтесь заздалегідь за посиланням, яке незабаром буде опубліковано для цього, якщо ви хочете це зробити. Не буде публічного показу Святої Плащаниці, і цей варіант не буде можливим для людей, які не беруть участі у всій зустрічі.

Інформаційний центр Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ