У видавництві «Нова Зоря» вийшла книга з розважаннями на Різдвяний піст

0
217

Нещодавно, у видавництві «Нова Зоря» побачила світ книга «Дорога до Вифлеєму». Видання містить авторські роздуми та розважання о. Володимира Лукашевського про пережиття Різдвяного посту. 

Життя часто порівнюють з дорогою. Тільки нам вирішувати, куди ми прямуємо та кого обираємо за своїх провідників. Сьогодні отець Володимир запрошує читачів у справжню мандрівку до новонародженого Ісуса.

«Дорога до Вифлеєму» – не просто книга роздумів про Різдво нашого Спасителя, але шлях, який за своє життя має пройти кожен християнин. Бо, по суті, все наше життя – дорога до Бога.

Ця книга – чудовий путівник для кожного, хто прагне по-справжньому пережити час Різдвяного посту, освіжити віру в Бога, перемінити свої думки та найголовніше – підготувати своє серце.

Ці глибокі роздуми в дорозі назустріч Ісусові – це, немов вказівники та своєрідні підказки, щоб не втратити із поля зору Вифлеємську зорю. Дані роздуми о. Володимира Лукашевського цінні насамперед тим, що автор ділиться власним духовним досвідом та пережиттям постійного пошуку Того, Хто є Дорогою, Правдою та Життям.

Книгу буде корисно прочитати нашим вірним, катехитам, а особливо молоді, тому що тексти ненав’язливі, прості та доступні.

Подаруйте собі чи близьким пережиття цієї дороги до Спасителя.

Книгу «Дорога до Вифлеєму» придбати у крамниці «Нова Зоря» за адресою: м. Івано-Франківськ, пл. Міцкевича, 5-А, тел.: 067 259 05 14.