В Івано-Франківську провели зустріч керівників католицьких закладів освіти Івано-Франківської Митрополії УГКЦ

0
17

В середу, 1 грудня, відбулась зустріч керівників католицьких закладів освіти, організована комісією у справах освіти та виховання Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ. Голова комісії УГКЦ у справах освіти і виховання – о. Петро Майба, СДБ, звернув особливу увагу на потребу формації педагогів та усіх працівників, спрямовану на духовний розвиток.

Він також представив програми, напрацьовані комісією та громадською спілкою “Католицька освіта”. Їхня мета – добра християнська педагогічна формація в сучасному закладі освіти. Кожен охочий педагог, який зацікавлений у духовному розвиткові та реалізації свого християнського покликання, могли отримати для цього необхідну базу доброї формації. Йдеться не тільки про інформаційні та навчальні матеріали. Це час, призначений для спілкування з провідником, часом на особисту молитву й роздуми. Також для обговорення отриманої інформації.

На зустрічі були присутні представники початкової католицької школи св. Василія Великого та ліцею св. Василія Великого, Угорницького ліцею, католицької школи св. папи Івана Павла ІІ, культурно-просвітницького центру Владики Софрона Дмитерка, католицьких садків “Телесик”, “Ковчег”.

Джерело