Через Богородицю з Помпеїв сходить благодать

0
1859

У 19 номері газети «Нова Зоря» (13 травня 2021 р.) була надрукована стаття «Вогонь, попіл і … вервиця», в якій ми розповідали про одну з молитовних практик, а саме Безвідмовну Помпейську дев’ятницю – молитву з м. Яремче.

Ця молитва звершується онлайн на Фейсбук-сторінці під однойменною назвою і триває 54 дні. Кожного ранку у цій молитовній спільноті молільники з різних куточків України та світу заносять свої прохання з подякою до Богородиці з м. Помпеї.

Коли 5 травня 2020 року п. Леся Гайдук почала молитись цю дев’ятницю, то разом із нею молилось лише 200 осіб. Зараз їх на дві тисячі більше, які моляться одночасно о 6. 30 щоранку, а упродовж дня приєднується ще близько 10 тисяч осіб.

Географія сіл, міст та країн досить широка. Нещодавно було проведено опитування, звідки моляться молільники. І виявилось, що з 11 країн: крім України (Кіровоградщина, Вінниччина, Житомирщина, Черкащина, Хмельниччина, Волинь, Буковина, Київщина, Закарпаття, Донеччина, Львівщина, Тернопільщина, Прикарпаття), США, Великобританія, Ізраїль, Франція, Бельгія, Італія, Іспанія, Чехія, Польща, Росія, Німеччина.

У кожного з тих, хто молиться, назбиралось чимало свідчень та подяк до Богородиці за зіслані ласки на їхні сім’ї та родини. Окремі з них друкуємо на сторінках нашого часопису.

_________

Дякую Господу Богу та Матінці Божій, за вислухані молитви: за збереження життя і свідомості для сестри, за навернення моєї сім’ї, за благословення на обряд вінчання та дар подружнього життя, за одужання чоловіка, за постійну опіку і допомогу для сина, за розв’язання всіх проблем при вступі до академії, за допомогу під час медичної комісії, під час навчання! Дякую за гарних друзів та людей по життю, за друзів-молільників! Дякую і свідчу, що дійсно ця Дев’ятниця до Матінки Божої є безвідмовною.

Світлана Горяна,

 м. Дніпро.

Дякую Господу Богу і Пресвятій Богородиці з Помпеїв за усі ласки, вислухані молитви і прохання, святе заступництво для мене і усіх, за кого молилась і просила про молитву. Дякую за неймовірні чуда у важких ситуаціях, здавалось, безнадійних. Пресвята Матінко, тримай і провадь усіх нас під своїм святим покровом дорогою спасіння.

Олена Сан,

 Львів.

Коли я почала молитися Помпейську Дев’ятницю, то відчула великі зміни на краще в моїй родині. Моліться і долучайтеся до молитви на вервичці, будете вислухані, бо це велика сила.

Мирослава Тріска,

м. Судова Вишня.

Я дуже хотіла молитись цю Вервицю, але самій не вдавалось. Про молитву до Помпейської Діви Марії мені розповіла одна бізнес-леді з Польщі! Польська пані тоді засвідчила, що молилась цілою родиною за здоров’я мами, яка була онкохвора. Уже 7-ий рік, як хвороба відступила. Вона дуже просила мене молитись цю вервичку. І ось, через роки, не уявляю собі життя без цієї ранішньої молитви на вервиці!

Оксана Матійчик,

м. Івано-Франківськ.

Щиро дякую Матінці Божій і Господу Богу за ласки, які отримала у складних ситуаціях під час життєвих випробувань. Я відчуваю постійну присутність Божу. Молімося вервицю і часто відвідуймо Святу Літургію.

Ольга Попович,

м. Виноградів Закарпатська обл.

Молитва змінює людей, творить дива! Молюся з вами уже вп’яте, адже ця молитва припала мені до душі! Радію, що є така можливість збиратись разом і одночасно молитися багатьом людям доброї волі. Розповідаю про нашу багаточисельну групу знайомим та друзям. Знаю, що все це з волі Божої. Дякую Господу Богу за все: за дар материнства, за дітей та онуків, за чоловіка, за друзів, за родину.

Леся Іваницька.

З Божої ласки це вже буде моя третя Помпейська дев’ятниця, яка триває 54 дні. Під час першої племінниця благополучно народила дитинку. Коли я молилась другу, то уся наша сім’я захворіла на коронавірус, але з Божою допомогою ми всі оздоровились.

Світлана Котик.

Коли захворіла наша мама (1940 р.н.) на коронавірус, то ми віддалися під опіку Богородиці з Помпеїв. І звершилося чудо – мама швидко одужала! З часом моєму чоловікові встановили невтішний діагноз, але коли зробили МРТ, він, дякувати Богу, не підтвердився. Скажіть, чи це не чудо Боже? Щира подяка Пресвятій Богородиці за вислухані наші просьби!

Надія Манів,

 м. Івано-Франківськ.

Щиро дякую Господу Богу та Матінці Божій з м. Помпеїв. Молюся в цій чудовій спільноті з Божої ласки вже 11-ту дев’ятницю. Дякую Богородиці за вислухані молитви, за підтримку і Божий провід у складних життєвих ситуаціях. Дякую за доброго і мудрого чоловіка, за дітей. Дякую, Маріє, за те, що не покидаєш нас ніколи.

Надія Заоборна,

м. Скалат (Італія).

Дякую Богові, що долучилася до спільної молитви. У нас, правда, вона починається о 4 год. 30 хв., але стараюся молитися в прямому ефірі, адже це щось надзвичайне – молитися одночасно з такою великою кількістю людей.

Марина Кеннон,

м. Лондон.

Повірте, коли перебуваєш на чужині, далеко від дому, від дітей і внуків, то повністю довіряєш своє життя Матінці Божій, не перестаючи дякувати. Молюся і вірю, бо лише у молитві – сила і розум.

Софія Сарта.

Коли захворів мій чоловік, я думала, що він не одужає. Моя знайома п. Люба надіслала мені відео Помпейської Дев’ятниці – молитви з м. Яремче, яку вже давно моляться у вашій спільноті. Вона дуже ствердно сказала: «Молися! Побачиш, що буде все добре!». З допомогою Богородиці і за молитвами всієї молитовної родини я почала молитись, а мій чоловік одужав.

Наталія Паславська.

Моя найдорожча Небесна Матінко! Щиро дякую за Твою любов, за щирість і прихильність до мене. Я завжди відчуваю Твою святу опіку, немов я на Твоїх руках і моє серце належить Тобі, моя найсолодша лелійко, пахуча трояндо. Сердечно дякую за дар життя, за те, що можу прославляти Тебе у своїх молитвах і піснях!

Оксана Бойко,

с. Дора.

Молюся з Вами від самого початку заснування сторінки і сама отримала незліченні ласки, про які просила у Богородиці. Тому прошу вас: «Моліться щиро і будете вислухані!» На початок 11-ї дев’ятниці я вчергове відвідала Базиліку в м. Помпеї, де вкотре передала Пресвятій Богородиці, що прославлена в чудотворній іконі, всі ваші незліченні подяки, прохання та свідчення у своїй молитві. Шануйтеся та підтримуйте один одного у ділах і щирих молитвах, цінуйте все, що маєте, дякуйте за все і у вас буде все добре!

Людмила Чабаник,

м. Амалфі-Помпеї-Тернопіль.

Щиро дякую Господу Богу за те, що Він вибрав мене знаряддям для створення спільноти (Безвідмовна Помпейська дев’ятниця – молитва з м. Яремче), яка з часом переросла у чудову велику молитовну родину.

Маю багато особистих свідчень, за які не перестаю дякувати Пречистій Діві Марії. Я завжди поширюватиму, дорога Богородице з Помпеїв, відданість Твоїй вервиці і розповідатиму всім про Твою доброту до мене, щоб і інші також, такі ж недостойні, як і я, грішники, могли звернутися до Тебе з довірою!

 Леся Гайдук,

 м. Яремче.

Зібрала свідчення Юлія Боєчко.