Лікарі обласної дитячої лікарні спільно з «Лицарями Колумба» збирають кошти на нове обладнання

0
99

Благодійний фонд «Фундація доброчинців», яка розпочала свою роботу в квітні 2021 року при обласній дитячій клінічній лікарні, спільно із парафіями УГКЦ Івано-Франківської області та спільнотою «Лицарі Колумба» проводить збірку коштів на покращення матеріально-технічної бази ОДКЛ.

Члени благодійної організації та лікарі ОДКЛ розповіли, що кілька центральних парафій Івано-Франківська, Тисмениці та Калуша допоможуть зібрати кошти для апаратів інфузійної терапії. Інфузійні насоси в лікарні використовують для дозування та введення ліків новонародженим дітям.

Цієї неділі, 16 січня, збірка пройде у таких храмах: Архікатедральному і Митрополочому соборі Воскресіння Христового, храмі Різдва Пресвятої Богородиці, церкві св. Ап. Юди-Тадея, храмі отців-редемптористів Матері Божої Неустанної Помочі, храмі св. Йосифа Обручника (на Гірці) та у двох храмах св. Архистратига Михаїла (м. Тисмениця і м. Калуш).

«Сьогодні громадяни економічно-виснажені і далеко не завжди мають змогу жертвувати і мають бути певними, що кошти надійдуть за призначенням. Про придбання будь-якого медичного обладнання для лікарні відбувається звіт. Ми намагаємось змінити думку суспільства про благодійність. Адже мета нашого фонду – добровільні пожертви, які будуть використані для допомоги нашим пацієнтам», – зазначила п. Уляна Сташко, член опікунської ради ОДКЛ та наглядової ради благодійного фонду «Фундація доброчинців».

Маленьким пацієнтам ОДКЛ допомогти може кожен. Достатньо невеликої суми коштів, щоб дитяче лікування в лікарні було успішним та без сліз малечі.

Рахунок для переказу благодійної допомоги в гривнях:

Найменування отримувача:

БЛАГОДIЙНИЙ ФОНД ФУНДАЦIЯ ДОБРОЧИНЦIВ

Код отримувача: 44300838

Рахунок у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA723366770000026003052554159

Назва банку: IВАНО-ФРАНКIВСЬКА ФIЛIЯ АТ КБ “ПРИВАТБАНК”.

Картка для переказу благодійної допомоги:

5169 3305 2390 3331 (ПриватБанк) Mostra meno