Анонс! У неділю відбудеться всеміська Хресна Дорога в режимі онлайн

0
59

Вже не один рік доброю традицією в часі Великого посту була молитовна хода вулицями нашого міста, ведена Хресним переможним знаменням. Щороку Хресна Дорога вулицями Івано-Франківська збирала щораз більше охочих спільно помолитися до Господа у своїх наміреннях.

З огляду на воєнний стан, в цьому році Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ проведе всеміську Хресну Дорогу виключно в режимі онлайн. Молитва запланована на неділю, 10 квітня, початок о 15.15 год.

Головним наміром молитви стане прохання до Господа про настання миру в нашій Батьківщині-Україні. Очолить богослужіння Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин.

Традиційно в часі спільної молитви буде 14 священників-проповідників, а хрест триматимуть: військовослужбовці ЗСУ, Національна гвардія, тероборона, Національна поліція, вимушені переселенці, волонтери, працівники Укрзалізниці, Державна служба з надзвичайних ситуацій, військові капелани, представники Антикризового центру Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, діти й педагоги, представники влади.

Хресна Дорога транслюватиметься в ефірі ОТБ Галичина, телерадіокомпанії РАІ, на хвилях радіо «Дзвони» (105.8 FM), а також на інтернет-ресурсах Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ:

Youtube – https://bit.ly/36WnGl

Facebook – https://www.facebook.com/ugccif

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ