Лікувально-діагностичний центр «Клініка святого Луки» дбає про “здоровий тил” в боротьбі за нашу свободу

0
50

Понад два місяці тому Клініка святого Луки відкрила двері своїх кабінетів для усіх охочих безкоштовно отримати медичну допомогу. Лише впродовж квітня лікарі центру надали понад 11760 послуг переселеним особам та місцевим жителям, а також 741 послугу за медичною реформою.

Медики клініки розповідають, що саме ініціатива надавати безкоштовне лікування надала можливість багатьом людям, які раніше з огляду на брак часу чи фінансові проблеми не могли дозволити собі комплексне обстеження організму, таки скористатися нагодою та перевірити власне здоров’я..

В такий важкий час рішення лікувально-діагностичного центру безкоштовно надавати допомогу дозволило людям водночас відволіктися та з користю приділити час своєму здоров’ю. Лікарі завжди наголошують, що вчасне обстеження зменшує ризик виникнення чи розвитку серйозних недуг та їх ускладнень.

Обстеження на пільговій основі продовжується і в травні. Сьогодні для місцевих жителів Клініка святого Луки надає всі медичні послуги за собівартістю, а тимчасово переміщеним особам зі знижкою – 90%. Такі умови дозволять сплачувати всі податки та зберігати робочі місця для підтримки економіки країни під час війни.

Працівники наголошують, що одним з важливих кроків для клініки залишається плекання здоров‘я маленьких українців. У Клініці активно продовжується укладання декларацій з висококваліфікованим педіатром. Тож, сьогодні діти безкоштовно отримують підтримку лікаря та весь затверджений МОЗ перелік необхідних медичних послуг.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ