За підтримки БФ «Карітас» відбулася зустріч з молоддю з особливими потребами

0
22

У понеділок, 23 травня, на парафії Успіння Пресвятої Богородиці (Крихівці) Південного деканату м.Івано-Франківська відбулася зустріч з молоддю з особливими потребами, якими благодійна організація «Карітас» Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ опікується вже багато років.

«На превеликий жаль, зараз роботу Центру довелося поставити на паузу для безпеки та захисту, але ми віримо, що незабаром повернемося в тепле дружнє коло!» — цими словами до всіх присутніх звернулися представники благодійного фонду «Карітас».

Для того, щоб підтримати молодь словом і ділом, БФ «Карітас» спільно з прп. о. Йосафатом Бойком та  парафіянами храму свв. Кирила і Методія порадували невеличкими подарунками вихованців Центру соціально-психологічної допомоги для дітей, сім’ї та молоді.

Після спільної науки отець Йосафат вручив продуктові та гігієнічні пакунки, які разом збирали активні парафіяни для допомоги молодим людям.

Опісля психологині провели руханки та активності, в яких молодь із задоволенням взяла участь. Учасники заходу співали під час бансу, проводили руханки на свіжому повітрі та ігри з м’ячем. Батьки спостерігали за своїми дітьми, маючи нагоду поспілкуватися між собою.

«Сьогодні на подвір’ї церкви Успіння Пресвятої Богородиці чутно голосні дружні розмови, ми бачимо багато щирих посмішок! Дякуємо всім за активну участь та щирість! Разом ми сильні!» — висловили вдячність організатори події.

Джерело