Відбулася молитва з медпрацівниками біля фігури Мати Божої Фатімської

0
44

У понеділок, 23 травня, в каплиці Державної установи «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області» відбулися моління біля фігури Мати Божої Фатімської.

З цієї нагоди для працівників установи та осіб, які перебувають на лікуванні було організовано молитовну програму. Розпочалася вона із Божественної Літургії, яку очолив о. Ярослав Рохман, голова Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, у співслужінні о. Руслана П’ясти, президента Асоціації капеланів охорони здоров’я УГКЦ, о. Михайла Віхотя, медичного капелена та адміністратора парафії Зіслання Святого Духа м.Івано-Франківська, а також о. Арсена Панчака та о. Петра Басараба, сотрудників цієї парафії.

Після спільної Божественної Літургії та молебня до Пресвятої Богородиці о. Руслан П’яста уділив всім присутнім благословення мощами фатімських дітей.

На завершення о.Михайло Віхоть подякував душпастирям за спільну молитву, а також керівництву установи в особі п. Галини Лапчук за постійну відкритість та співпрацю у поширенні Слова Божого для медпрацівників та недужих.

Фігура Мати Божої Фатімської перебуватиме в установі до 25 травня, тож кожний матиме нагоду помолитися до Богородиці та попросити про необхідні ласки.

Джерело