11-річна франківка танцями у середмісті зібрала для захисників 70 000 гривень

0
41

11-річна Альбіна Кулакова, танцюючи на франківській “стометрівці”, зібрала 70 тисяч гривень для Збройних сил України. Гроші дівчині вдалося передати Сергію Притулі за особистої зустрічі.

Альбіна займається хореографією понад шість років, бере участь та перемагає у різноманітних конкурсах. Юна танцівниця розповіла, що збирати гроші для захисників її надихнули інші діти.

Це наприклад, дівчинка, що грала у шахи, та хлопчик, який співав. У мене було на думці, що я б теж так хотіла. Одного ранку мама мені запропонувала, ми все обговорили, порадилися з тренеркою зі студії, яка нам допомагає та підтримує… Вперше мені було страшно, я дуже хвилювалася, але я згадала для чого я це все роблю, чому. Адже це не так, як виступати на конкурсах та чемпіонатах, це зовсім по-іншому. Боялася, що мені гроші не будуть кидати, бо люди поспішають по своїх справах, деякі зупиняються подивитися, деякі ні”, – розповідає Альбіна.

Так, танцями на франківській “стометрівці”, дівчинка зібрала 70 тисяч гривень для Збройних сил України. Гроші дівчинка передала до благодійного фонду Сергія Притули.

Джерело