Ми більше не будемо подорожувати так, як звикли – співзасновник Airbnb

0
14

Для більшості з нас наближається час відпусток, який раніше з нетерпінням чекали. Цього року заслужений відпочинок вже не за горами, а більшість й досі не визначилась, куди поїхати. На сьогодні Євросоюз не відкрив для нас кордонів. По тихеньку починають працювати напрямки на Єгипет та Туреччину. Проте стає зрозумілим, що цього року організувати відпустку, як слід, буде набагато важче.  

Як повідомляє радіо Свобода, міжнародний туризм ніколи цілком не оговтається від пандемії коронавірусу. Так стверджує співзасновник та виконавчий директор компанії Airbnb Браян Ческ. Разом з тим, він прогнозує збільшення подорожей всередині країн.

«Я скажу під запис, що подорожування ніколи, ніколи не буде таким, яким воно було до пандемії коронавірусу», – сказав Браян Ческі в інтерв’ю виданню Аxios.

Ческі додав, що туристи поки не користуватимуться літаками для перетину кордонів, а віддаватимуть перевагу подорожам в авто у місцевості на відстані у 300 км чи менше.

Він зауважив, що одного дня подорожувальники повернуться в небо, але додав, що відбудеться достатньо постійна зміна у перерозподілі напрямків подорожей.

Раніше, каже Ческі, люди подорожували у 50-100 головних міст, серед яких Рим, Париж, Лондон. Він прогнозую, що відтепер популярні туристичні принади будуть замінені місцевими, внутрішніми напрямками.