Тридцять автівок від громади Гвозда для ЗСУ

0
22

Більше року триває війна. Ми досі не віримо, що стільки протрималися, вистояли, а тим більше з усією силою б’ємо ворога, звільняємо села й міста і хочемо повністю вигнати російського агресора з рідної землі. Для цього наші захисники мужньо борються на передовій, наближаючи нашу перемогу, знаючи, що за ними Україна, родина, все найдорожче. У цій боротьбі нам помагає Бог, допомагає світ і не менш важливо – небайдужі люди, родина, друзі, односельці. Допомагають простими речами, які необхідні для наших бійців.

Від початку війни і по сьогодні громада села Гвізд Надвірнянського деканату Коломийської єпархії придбала і передала на передову 30 автівок для підвищення мобільності воїнів, бо на передовій мобільність часто рятує життя. Кожен транспортний засіб ретельно підготували, пофарбували і освятили, а також укомплектували необхідним спорядженням для наших воїнів.

Молодь села Гвізд заколядувала на потреби армії 120 тис. гривень. Подяка людям, які нещодавно за чотири дні зібрали 60 тис. гривень на тепловізор.

Вже традиційно кожних два тижні жителі села збираються, щоб приготувати і передати нашим захисникам продукти та смаколики. За останніх півтора місяця приготували майже 500 тушкованок, 50 кг. сала та буженини, 15 тис. вареників, голубці, салати, булочки, солодощі.

Щира подяка нашим односельчанам, які перебувають на заробітках за кордоном, місцевим волонтерам і підприємцям та всім людям доброї волі, які долучаються й допомагають нашій армії. Разом – ми сила, єдність тримає нас у ці важкі часи. Бог поможе, перемога буде! Все буде Україна! Слава Ісусу Христу! Слава Україні!

о. Іван ГЕДЗИК,

адміністратор церкви Преображення  Господнього с. Гвізд.