ФРАНКІВЦІВ БЕЗКОШТОВНО НАВЧАТИМУТЬ СКАНДИНАВСЬКОЇ ХОДЬБИ ТА ПЕРЕВІРЯТИМУТЬ СТАН ЗДОРОВ’Я

0
72

Жителів Івано-Франківська запрошують на “Здорову прогулянку”, під час якої разом з інструктором містяни зможуть навчитися скандинавської ходьби й перевірити свій стан здоров’я.

Захід відбудеться 22 квітня біля Вічевого майдану, повідомляють на Facebook-сторінці департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської обласної військової адміністрації, передає Правда.іф.

Заняття зі скандинавської ходьби з інструктором триватимуть з 13:00 до 16:30 за певним маршрутом. Старт — на Вічевому майдані.

Як ідеться у дописі, у парку також працюватиме медична зона, де учасники зможуть виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень цукру в крові, проконсультуватися із сімейним лікарем. Усі охочі зможуть зробити кардіограму, дерматоскопію та вакцинуватися проти COVID-19.

Для того, аби взяти участь у прогулянці, потрібно зареєструватися за посиланням.

Зареєстровані учасники отримають спорядження для скандинавської ходьби та навушники, щоб протягом 20 хвилин слухати музику та інформацію про здоров’я. По завершенні події, пишуть організатори, учасники зможуть отримати подарунок.

“НА СЦЕНІ ВЕДУЧИЙ ПРОВОДИТИМЕ РОЗІГРАШІ НА ТЕМУ ЗДОРОВ’Я, ДЕ ЗА ПРАВИЛЬНІ ВІДПОВІДІ, МОЖНА ОТРИМАТИ ПРИЄМНІ ПОДАРУНКИ. ТАКА ОЗДОРОВЧА ПОДІЯ – МОЖЛИВІСТЬ ПОТУРБУВАТИСЯ ПРО СВОЄ ЗДОРОВ’Я ТА ПРОВЕСТИ ЧАС З КОРИСТЮ НА СВІЖОМУ ПОВІТРІ З РОДИНОЮ І ДРУЗЯМИ”, — ЙДЕТЬСЯ У ДОПИСІ.

Захід ініціювали Міністерство охорони здоров’я України разом з Центром громадського здоров’я МОЗ України в межах регіональної комунікаційної кампанії з підтримки вакцинації проти COVID-19. В Івано-Франківську захід проводиться за підтримки Івано-Франківської обласної військової адміністрації, міської ради та обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Джерело