“Океан Ельзи” представляють нову версію гіта “Я їду додому”

0
115

Гурт “Океан Ельзи” презентують нову версію пісні “Я їду додому” в кампанії зі збору на обладнання і транспорт для 146 саперних груп ЗСУ для розмінування нашої країни. Про це повідомляє українське видання VOGUE, пише Нова Зоря.

“Ця музична робота є присвятою і нашою щирою вдячністю саперам, які щоденно ризикують життям, очищуючи нашу країну від мін, снарядів, інших смертельно небезпечних нерозірваних боєприпасів, — розповідають музиканти і закликають долучитися до збору. — Наша пісня “Я їду додому” написана понад 15 років тому, давно і добре відома слухачам, але зараз вона звучить зовсім інакше: чуттєво, з болем, але з надією, з непохитною вірою в наш дім-Україну”.Кадри зі знімання кліпу "Я їду додому"Кадри зі знімання кліпу “Я їду додому”

Відео до неї — це історія української дівчини, у якої вороги намагались відібрати найдорожче та яка обирає для себе важкий і надважливий шлях повернення додому, що після неї стане безпечною дорогою до власного дому для багатьох.

“За час війни я побував у багатьох деокупованих містах і селах і бачив масштаб нашої біди. А разом з тим бачив і чув, наскільки сильно люди хочуть повернутися додому! І цим проєктом кожен, хто долучиться, зможе допомогти українцям якомога швидше повернутися у свій безпечний дім. Дім, звільнений від мін. І кожен внесок, буквально кожна гривня наближає чиєсь “Я. Їду. Додому!!!” — наголошує Святослав Вакарчук. Гурт підтримує кампанію “Нам тут жити” і переказує від “Океану Ельзи” 500 000 гривень на розмінування території України; також кошти від монетизації пісні і відео на музичних платформах будуть долучені до збору.