Том Генкс після COVID-19: «Є тільки 3 речі, які ми можемо зробити, щоб дожити до завтра…»

0
51
Том Генкс після COVID-19: «Є тільки 3 речі, які ми можемо зробити, щоб дожити до завтра…»

Відомий актор Том Генкс і його дружина Ріта Вільсон — це одні з перших голлівудських зірок, які повідомили про те, що заразилися коронавірусом.

Тепер же актор розповідає в інтерв’ю про свою боротьбу з хворобою.

Том Генкс із дружиною заразилися на початку березня. «Моя жінка втратила смак і нюх, її нудило, в неї була температура вища, ніж у мене. Мені боліло все тіло, я був постійно змучений і не міг ні на чому зосередитися довше ніж на 12 хвилин. Хоча цей останній симптом завжди для мене характерний», — описує актор.

Також він зазначив, що, оскільки в нього діабет 2 типу, йому 63 роки і він має «протез у серці», то побоювався ускладнень і наслідків хворіння на COVID-19. На щастя, хвороба минула відносно легко.

Також Том Генкс сильно підкреслив, що треба робити, щоб мінімалізувати ризик зараження:

«Насправді то ж тільки три речі, які ми можемо робити, щоб дожити до завтрашнього дня: носити захисну маску, дотримуватися соціальної дистанції, мити руки. Ці три речі такі прості, такі легкі, що коли хтось не може мотивувати себе це робити, то йому просто сором. Коли сидиш за кермом — то не перевищуєш швидкості, вмикаєш навігатор, слідкуєш, щоб не збити пішохода. Тут аналогічна ситуація. Господи, та це просто здоровий ґлузд! Не будьте дурнями, беріться до роботи, робіть, що від вас залежить!» — сказав актор.

Джерело: CREDO