І навіть в часі війни #ЧудоТворитьсяЛюдьми: в Івано-Франківську стартує акція «Святий Миколай іде до сиріт»

0
53

З благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина, цьогоріч мальтійці знову розпочинають акцію «Святий Миколай іде до сиріт». Однак, роблять це швидше, відповідно до переходу на новий календар. Вже 23 жовтня в офісі Мальтійської служби допомоги можна взяти дитячі листи.

Майже 25 років, незважаючи ні на які труднощі, Мальтійська служба допомоги Івано-Франківська втілює акцію «Святий Миколай іде до сиріт», яка має на меті приготувати особисті подарунки та забезпечити дітей, які проживають в інтернатних закладах нашої області, речима найпершої необхідності.

«Ми змінювали умови проведення акції, підлаштовувались під різноманітні реалії, але не припиняли акцію. І минулого року, в часі війни, ми прийняли рішення не забирати в дітей свята. Окрім закладів, якими ми опікувались протягом цих всіх років, ми обрали ще й інтернатні заклади, які через війну переїхали до нашої області та дітей-переселенців, які були змушені покинути свої домівки. Так, завдяки підтримці багатьох жертводавців, минулого року святий Миколай завітав до 2514 вихованців з 24 спеціальних закладів», — зазначають мальтійці.

На зібрані кошти для дитячих будинків та інтернатів було придбано і передано харчові продукти, засоби гігієни, канцтовари, ігрове, спортивне, навчальне та господарське обладнання, побутову техніку, а також реалізовано соціальну програму всього разом на суму 2 028 713 гривень.

Всі тогорічні листи до Миколая містили прохання про завершення війни. Діти щиро просили святого здійснити найзаповітнішу мрію, зокрема підтримати військових. Вже з цьогорічних листів знаємо, що такі мрії залишаються актуальними й зараз.

Тому просимо вас і цього року доєднатися до акції «Святий Миколай іде до сиріт» і подарувати радість дітям, які з нетерпінням чекають на подарунки від св. Миколая.  

Листа з дитячими побажаннями можна отримати в офісі Мальтійської служби допомоги. Також тут вам детально розкажуть про те, як найкраще здійснити дитячу мрію.

Звертайтеся за адресою: Івано-Франківськ, вул. Лесі Українки, 1 (навпроти Архікатедрального і Митрополичого собору Воскресіння Христового)

Телефони для довідок: (0342) 55-26-44, або ж +380503382333.

Розрахунковий рахунок:

Отримувач: БО «Мальтійська Служба Допомоги»

Код ЄДРПОУ 25683158

ПриватБанку

IBAN UA89 305299 0000026009025500954

Картка ПриватБанк 5169335101336010

З приміткою “Акція Миколай”. Без ПДВ.