Аніматори Архієпархії провели бульбашкове шоу для особливих діток

0
5

Впродовж вже двох місяців психологи спільно із педагогами та аніматорами Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ відвідують центри навчання, дозвілля та розвитку для дітей та дорослих, де дарують присутнім свою підтримку, розраду, а ще — гарний настрій. Нещодавно для спільноти особливих діток «Діти Ісуса» вони провели розважальне бульбашкове шоу.

Дана спільнота діє вже близько 4-ох років у катехитичному центрі при Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового. Заняття відбуваються щоп’ятниці об 15:30.

Традиційно зібрання розпочалося зі спільної молитви, яку цього разу провадив о. Василь Чорній.

Опісля цього всі перенеслися до зали, де розпочалося справжнє казкове шоу, у його часі присутні могли по-справжньому відпочити та повеселитися.

Пані Оксана Давидів, мати особливої дитини, розповідає, що вони  разом із сином почали ходити на такі заняття тому, що він дуже любить різні активності: «Микола справді сильно потребує тієї уваги, яку йому тут дарують. Та й, на мою думку, всі дітки, які сюди приходять, залишаються задоволеними та наповненими позитивом. Всі ми чекаємо п’ятниці, бо це є наша особлива п’ятниця для особливих діточок».

«Все шоу пройшло дуже гарно. Дякуємо, що проявляєте таку особливу повагу та увагу до наших діток, а вони її потребують як ніхто», — ділиться враженнями п. Ірина Андрусяк, матір особливого хлопчика.

Довідково:

Захід відбувся у рамках благодійного проєкту «Надзвичайна гуманітарна ініціатива в Київській, Житомирській, Чернігівській та Івано-Франківській областях».

Дана ініціатива реалізується Архієпархією спільно з італійською організацією «Місія Калькутта» з 1 жовтня 2023 року й фінансується італійським урядом, а саме адміністрацією регіону Ломбардії.