У Світлиці святого Миколая пройде Великодній благодійний ярмарок майстер-класів

0
13

Волонтери Мальтійської служби допомоги закликають приєднуватися до них у підготовці до Великодня!

“Ми оголошуємо набір на благодійні майстер-класи, дохід від яких буде переданий на потреби ЗСУ, зокрема 2-му механізованому батальйону 47 ОМБр, який дуже потребує модулів приймача ImmersionRC rapidFIRE з аналоговим плюсом для окулярів. Також 10% від ваших донатів будуть вкладені в закупівлю матеріалів для започаткування в Світлиці курсу зі складання дронів”, — зазначають благодійники.

Для участі у майстер-клас Ваша пожертва може стартувати від 350 грн.

Нижче вказані дати та час проведення майстер-класів:

• Писанкарство: 27.04 та 30.04 о 16:00.

• Декорування пасок: 29.04 та 03.05 о 15:00.

• Створення прикраси на кошик: 1.05 о 16:30.

Якщо ви хочете підтримати збір, але не можете відвідати жодний з майстер-класів, мальтійці пропонують можливість “підвішеного донату”, яка дозволить їм вибрати дітей зі Світлиці, які зможуть відвідати майстер-класи.

Для запису заповніть форму за посиланням. Також там розписані всі деталі щодо оплати.

Чекаємо Вас з гарним настроєм та у вишиванках.

Поспішайте записатись, бо к-сть місць обмежена.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCST-ciQbdGDL2oU0x0RcvEz1ZVVdHVZhC1IM0MOQpfkK2Gw/viewform

Довідково:

“Світлиця Святого Миколая” – безпечний, освітній та творчий простір для дітей, що постраждали внаслідок війни. Мальтійська Служба Допомоги  координувала даний проект  у Маріуполі з 2019року. З початком повномасштабного вторгнення, після знищення Світлиці у Маріуполі, 1 липня 2022 Світлицю було відроджено в Івано-Франківську. 19 грудня 2022 року «Світлиця» переїхала в більше приміщення в Івано-Франківську. Зараз простір знаходиться в рекреаційній зоні, біля великого озера. Більше приміщення дозволяє проводити 2, а то й 3 арт-терапевтичні заняття, індивідуальні та групові констультації з психологом паралельно, тож на день ми маємо 40 учасників. Світлиця працює з понеділка по суботу.

З 1.01.2023 майже 700 дітей відвідало Світлицю, було проведено 1138 годин різноманітних занять, майстер-класів та зустрічей, 400 дітей взяли участь у 8 літніх денних таборах при Світлиці. 85 дітей звертались та отримали допомогу у вигляді індивідуальних та групових консультацій кваліфікованих психологів.  150 дітей взяли участь у 4 виїздах на вихідних до Карпат