Школа християнського аніматора запрошує пройти вишкіл у 2024-2025 навчальному році!

0
9

З благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина при Івано-Франківській Архієпархії УГКЦ вже кілька років функціонує Школа християнського аніматора, яка є вишколом молодих людей для апостольської діяльності з дітьми та молоддю під час літніх таборів, а також під час катехитичної праці у парафіях протягом року, що дає можливість покращити рівень і якість душпастирської діяльності.

Школа християнського аніматора — це спільнота, яка допомагає зростати у служінні. Це покликання дане від Бога, щоб у різний спосіб служити дітям та молоді. 

Метою ШХА є розкриття й вдосконалення молоддю своїх лідерських та організаторських здібностей, щоб потім передати свої знання з основ християнства дітям та залучити їх до активного спільнотного життя у Церкві Христовій.

Основні напрямки, які включає Школа християнського аніматора:

1. Богословська підготовка — вивчення основ християнської віри, Святого Письма, історії Церкви, християнських моральних цінностей та чеснот.

2. Педагогічна підготовка — навчання методикам викладання, проведення занять, організації дозвілля задля виховання дітей та молоді.

3. Духовна формація — розвиток особистості, молитовного життя, відносин з Богом, лідерських якостей та духовної зрілості.

4. Практичні навички — опанування навичок психології спілкування, організації масових заходів, дитячих таборів, заходів для молоді та інше.

«ШХА готова надавати необхідну підготовку та знання, які в майбутньому допоможуть у проведенні таборів. Ми забезпечуємо необхідним матеріалами, підказуємо, як краще організувати ті чи інші ігри, майстер-класи, а також надаємо наставництво аніматорів з досвідом», — розповідають провідники спільноти.

Як проходять навчання?

       — щомісячні зустрічі (одна субота на місяць з 10:00 по 16:00 протягом 10 місяців)

       — 27 модульних конференцій

       — практичні тренінги

       — досвідченні наставники

       — велика християнська спільнота

       — сертифікат по завершенню навчання

Реєструйтеся за посиланням.

Реєстрація триватиме до 28 вересня. А розпочнеться навчання вже 5 жовтня!

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ