Медіа-проєкт «Бог і Людина» продовжує поширювати контент про Церкву та Бога

0
5

Медіа-проєкт «Бог і Людина» Івано-Франківської духовної семінарії ім. свщмч. Йосафата з новою силою та оновленою командою продовжує працювати та поширювати якісний контент про Церкву та Бога.

«Запрошуємо Вас взяти участь в голосінні Божого Слова у павутинні Інтернету, для того, щоби кожен міг віднайти в своєму житті точку доступу до Бога і шлях Його пізнання. Приєднуйся і стань частиною нашої команди, адже точка доступу ввімкнена! Вмикай свою віру!» — зазначають брати-семінаристи на своєму онлайн-ресурсі.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО — «Бог і людина»: твій духовний Wi-Fi

Довідково:

Медіа-проєкт Івано-Франківської духовної семінарії ім. свщмч. Йосафата «Бог і Людина» запустили у вересні 2023 року Божого з благословення Високопреосвященного Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина.

Учасники цього медійного проєкту – брати-семінаристи випускають короткі та пізнавальні відеоролики на різні богословські теми, які мають на меті допомогти людям більше пізнати Бога.

Головним завданням цієї медіа-спільноти є «нова катехизація» та роз’яснення найактуальніших тем з богослов’я та історії Церкви для широкого кола зацікавлених людей за допомогою інноваційних засобів комунікацій, що сприяє їхньому глибшому впровадженню у життя Церкви.