Друковане слово – незвичний, але найкращий та дуже корисний подарунок на свято Святого Миколая!

0
114

Суспільство, в якому живемо, пропонує нам настільки великий вибір різних подарунків, потрібних і не дуже, що коли приходить грудень і час наближається до одного з найулюбленіших свят у році – до свята Святого Миколая, ми інколи почуваємось розгубленими. А після отримання чисельних подарунків не завжди відчуваємось щасливими. Бо справжні подарунки – це ті, які не спустошують нас, а навпаки – здатні збагатити нас духовно та інтелектуально, даруючи нам мир, спокій та радість.

Не часто буває так, що нам вдається зробити комусь такий вдалий подарунок, який тішитиме дорогу нашому серцю людину впродовж довшого часу або навіть цілого року! Зазвичай дуже часто стається так, що гроші із сімейного бюджету на подарунки ми витратили (інколи не малі), а ці подарунки або дуже швидко ламаються, або ми їх перекладаємо з місця на місце, з шухляди в шухляду, шкодуючи викинути, або ж із задоволенням (якщо це смаколики) швидко та з надмірністю їх з’їдаємо.

Цього року колектив редакції газети, видавництва та релігійної крамниці «Нова Зоря» пропонує Вам зробити незвичний, але дуже потрібний подарунок для Ваших рідних, друзів, сусідів чи колег по роботі – подарувати друковане слово, зробити передоплату на газету Нова Зоря на 2021 рік чи придбати Вашим дітям чи онукам чудові казочки чи розвиваючі ігри.

7 переваг такого подарунку?

  • 1. Цілий рік це буде нагадувати про Ваш вдалий подарунок.
  • 2. Постійно будете в курсі важливих та актуальних подій з життя Церкви, якщо зробите передоплату газети Нова Зоря. 
  • 3. Читання дуже корисне, а читання книги чи газет, в яких є роздуми над Словом Божим, розповіді про живі свідчення життя з Богом та багато іншого корисного й цікавого – це найкраще піклування про наш внутрішній світ. А в інформаційну епоху, читання корисних видань – це ще й чудова інформаційна гігієна та попередження духовних та психологічних недуг.
  • 4. Читання допоможе в особливий спосіб покращити Ваше самопочуття: це буде чудовою профілактикою та ліком від поганого настрою, депресії, страху, агресії та усіх тих, руйнуючих життя й відносини, станів.
  • 5. В порівнянні з безліччю різних, дуже часто одноразового використання подарунків, друковане слово – це дуже екологічно. І хоч на їх виготовлення потрібний папір, фарба, електроенергія, ресурси для транспортування, книги і газети формують наш світогляд, виховують та плекають в нас та серед молоді екологічну свідомість, тому «екологічний слід» таких подарунків є виправданим. 
  • 6. Ви ламатимете стереотипи щодо подарунків, будете прикладом для наслідування та станете активним учасником відновлення культури читання друкованого слова.
  • 7. І найголовніше – подаровані на свято Святого Миколая книги чи передоплата газети Нова Зоря в 2021 році будуть Вам товаришувати на шляху духовного поступу та сприятимуть плеканню глибших відносин із Богом. 

Виявіть Вашу любов до дорогих Вашому серцю людей в новий та незвичний спосіб – зробіть для них річну передплату газети «Нова Зоря» або придбайте в релігійній крамниці корисну літературу і вже дуже швидко Ви впевнитесь в тому, що це був найкращий подарунок!!!