У «Veterano pizza» безкоштовна кава для матусь, знижки на день народження, друга піца в подарунок!

0
366

Про те, що поруч із редакцію часопису «Нова Зоря» відкрилась нова піцерія «Veterano pizza» ми писали ще в листопаді  2020 року. Наші добрі сусіди, команда ветеранів АТО/ООС  і далі продовжують дивувати нас та мешканців міста своїми соціальними ініціативами, якими хочемо поділитись з читачами.

Наприклад, на всіх, хто замовляє з собою чи обідає у піцерії, чекає друга безкоштовна піца. Пригощають працівники закладу, аби ви скоріше спробували та оцінили всі смаки з  їхнього меню. У них їх аж 19 – вистачить, щоб кожного разу було по-новому смачно.  Акція діє з вівторка по п’ятницю до 15 год. на площі Міцкевича, 6.

Щоб тиждень розпочався приємно, щопонеділка у «Veterano pizza» – діє знижка 50% на самовиніс. ‎ Замовити піцу можна на сайті if.veteranopizza.com або за номером 0 800 333 444.  Забрати її можна за пів ціни вже за 30 хвилин або у зручний час. На замовлення у залі знижка теж діє! Вона не поширюється лише на піцу Salmon та половинки.

Шановні мешканці та гості міста, якщо ви святкуєте день народження разом з Veterano Pizza, працівники піцерії  з радістю подарують вам знижку 25%. З промокодом birthday вона активується автоматично – на всі піци, за винятком Salmon та половинок.

На сайті if.veteranopizza.com можна зробити передзамовлення – і вам усе безкоштовно доставлять до початку вашого свята.

Уже два місяці команда ветеранів  щотижня приїжджає до інфекційної лікарні зі смачною піцою. Наші сусіди вдячні кожному, хто підтримує медиків разом з ними. Приєднатись та пригостити лікарів можна у розділі «Підвішена піца» на сайті if.veteranopizza.com

І остання ініціатива наших добрих сусідів. Кожній матусі потрібно трохи відпочинку і турботи. Тепер щодня з 11 до 16 год. їх пригощають безкоштовною кавою. З дітками, з подругами чи наодинці – заходьте до  піцерії у гості та замовляйте каву для мами.  Адреса – площа Міцкевича, 6.