Вітаємо Патріарха Святослава з 50-літнім ювілеєм!

0
30

Сьогодні свій День народження відзначає Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав. В цьому році Його Блаженство святкує свій 50-літній ювілей. З цієї нагоди Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин, Архієпархіальне управління, вірні та все духовенство Івано-Франківської Архієпархії щиросердечно вітають Отця і Главу нашої Церкви!

Ваше Блаженство, сьогодні ми разом з Вами, єднаючись у молитві, дякуємо Всевишньому за дар Вашого життя та Вашу батьківську опіку для нашої Церкви.

Дякуємо Вам за постійний приклад молитви та відданого служіння, який завжди нас усіх надихає до взаємної братерської любові, щоби бути активними та живими клітинами одного тіла – Христової Церкви, яку Ви провадите.

Бажаємо Вам, Блаженніший Владико, насамперед міцного здоров’я та рясних Божих ласк-благодатей! Нехай Всемилостивий Господь приймає дар Вашого служіння, як приємну жертву, на свій престол, а Вам зсилає з висот своє прещедре благословення за молитвами Пресвятої Богородиці та всіх святих українського народу.

На многії і благії літа, Блаженніший Патріарше!