Триває передплата на Всеукраїнський християнський часопис “Нова Зоря”

0
28

Дорогі читачі нашого християнського часопису «Нова Зоря», здавалося б, тільки недавно ми звертались до Вас з проханням не розлучатись з нашою газетою у 2019 році, як вже нагадуємо вам про початок передплати на 2020 рік. Дійсно, час летить нестримно.

Промайнув уже рік, і не зважаючи на сучасні тенденції та думки щодо неактуальності друкованого слова сьогодні, ми щиро радіємо, що наша газета все таки долає усі ці бар’єри та знаходить свого читача. Більше того, до редакції надходять листи від Вас з словами вдячності та підтримки, а число передплатників за минулий рік не зменшилося, а знову доволі зросло.

Духовний оптимізм, незважаючи на щоденні негаразди – це наше незмінне кредо, з яким ми хочемо приходити у Ваші домівки і в наступному році. Окрім того чекаємо і від вас дописів про події, які відбуваються у ваших парафіях, роздуми щодо наболілих проблем та переживань з нашого сьогодення.

Ми з радістю повідомляємо вас, що вартість передплати через редакцію залишається незмінною – 19 грн на місяць. Проте, нажаль, зросла вартість передплати «Нової Зорі» через відділення УкрПошти у зв’язку з факторами, які від нас не залежать. Вона становить 27 грн за місяць.

«Нова Зоря» може стати чудовим подарунком для ваших батьків, дітей, похресників та ближніх, які не мають змоги самі цього зробити. Передплатіть її тим, кому ви б хотіли розповісти про Бога простими доступними словами та зблизити їх із нашою Українською Греко-Католицькою Церквою.

Молимось за Вас та дякуємо, що залишаєтесь з нами і у новому 2020році! Бажаємо радості і Божого благословення у ваших домівках та миру для рідної нам Батьківщини України!

______________________

Отець Іван Стефурак від імені всієї редколегії