Запрошуємо християнську молодь взяти участь у євангелізаційному проєкті #за_пости

0
36

Щоденно, впродовж перших трьох тижнів Великого посту отці-блогери даватимуть науки у соціальних мережах. Це євангелізаційний проєкт Патріаршої комісії у справах молоді.

Після онлайн-реколекцій молодь матиме змогу взяти участь у реколекціях офлайн-формату в Патріаршому Домі у Львові та в реколекційних центрах своїх єпархій.

Відео катехизи з’являтимуться щоденно на інтернет-ресурсах ДивенСвітуЖивого ТВ, та в профілях соціальних мереж реколектантів: заступника голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отця Романа Демушаотця Тараса БровдіПадре Сержа.

«Сподіваємося, наша ініціатива, за участю популярних серед молоді духівників-блогерів, стане цінною пропозицією «однорідної» та якісної духовної формації і доступною для всіх: як для тих, які живуть активним християнським життям, так і для тих, які, можливо, ще є далеко від церкви. Однак, кожен матиме можливість познайомитись із Христом і Євангельською благовістю, навіть у соціальних мережах.

Віримо, що такі наші онлайн-реколекції, які є також відповіддю на виклики пов’язані з пандемією – сприятимуть атмосфері творення Єдиного Молодіжного Простору глобальної УГКЦ у його духовному вимірі, рівно ж як і побудові Синодальності Церкви у світлі постинодального поучення Christus Vivit,» – каже голова Патріаршої Комісії у справах Молоді УГКЦ отець Ростислав Пендюк.

Джерело