У Ворохті виробляють косметику на основі джерельної води, збагаченої іонами срібла

0
167

Фабрика Яни Кермощук у смт. Ворохта  виробляє косметику на основі джерельної води, збагаченої іонами срібла.

Про це Яна Кермощук розповіла кореспонденту Укрінформу.

«У нас всі інгредієнти мають найбільш вимогливі у світі сертифікати. Що це таке? Якщо ми використовуємо у виробництві косметики олійки, то вони мусять бути виготовлені лише в екологічних умовах з рослин, які виросли без хімічних добавок. Усю косметику ми робимо на основі джерельної води. Беремо її у Ворохті. Всі знають про це джерело через те, що вода в ньому дуже смачна і насичена іонами срібла, а тому довго зберігається», – сказала Кермощук.

фото з фабрики-виробника

За її словами, джерело не має назви, а тече при в’їзді у селище Ворохта. Про його цілющі властивості люди знають здавна, а тому приїжджають за цією водою із сусідніх сіл.

«Наша косметика не має великих термінів придатності, бо ми не використовуємо жодних консервантів. Тому її можна вживати упродовж трьох місяців. Всі креми є універсальними, вони для кожного типу шкіри. З часом плануємо зробити розгалужену мережу кремів за віковими особливостями. Втім, тепер ми робимо креми під замовлення для клієнтів, які мають проблемну шкіру», – зазначила Кермощук.

Окрім кремів та мила у Ворохті виробляють тверді шампуні для волосся. А серед новинок – скраб для шкіри голови. Особливим компонентом цього скрабу є вміст солі Епсома, що збагачена мінералами і є незамінним засобом для підтримки здоров’я, молодості та краси.