«Коронавірус: змінити світ любов’ю»

0
36

Сьогодні, 21 травня, о 19:30 год. відбудеться прем’єра документального фільму про діяльність Антикризового координаційного центру Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ під час пандемії Covid-19 під назвою «Коронавірус: змінити світ любов’ю». Фільм презентують у всіх соціальних мережах Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Стрічка розповідає про основні моменти з діяльності антикризового центру, який розпочав свою роботу 27 березня, і протягом цього часу вже зробив чимало. В ній зібрані коментарі як працівників координаційного центру, так і лікарів, на яких в першу чергу була направлена допомога.

Головне гасло фільму виловлене у питанні: «Чим Церква може допомогти і послужити людям в умовах пандемії?». Відповідаючи на нього, Митрополит Володимир Війтишин створив антикризовий координаційний центр, робота якого направлена на допомогу у боротьбі з пандемією в Архієпархії. Так ряд структур Івано-Франківської Архієпархії були задіяні у допомозі та боротьбі з цією епідемією.

Загалом фільм «Коронавірус: змінити світ любов’ю», попри свій короткий хронометраж, а триває він 15 хвилин, покликаний розповісти про основні аспекти діяльності антикризового центру з метою закликати коло широкої громадськості надалі долучатися до діл милосердя щодня, а особливо, коли цього вимагають важкі життєві обставини.

З іншого боку стрічка є своєрідним звітом перед усіма, хто відгукнувся на заклик Митрополита Володимира та долучився до благодійної збірки на потреби боротьби із пандемією.

Дивіться прем’єру стрічки «Коронавірус: змінити світ любов’ю» 21 травня о 19:30 год.:

на Архієпархіальному каналі YouTube – https://bit.ly/3bKHV1S

на сторінці Івано-Франківської Архієпархії у мережі Facebook – http://bit.ly/2Qh98kT

на сторінці Івано-Франківської Архієпархії у мережі Instagram – https://bit.ly/3bPzC4P