В Урочищі Підлюте проведуть табір для дітей медичних працівників

0
194

Незабаром, 24-26 вересня, в урочищі Підлюте відбудеться оздоровчо-терапевтичний табір для дітей та підлітків, батьки  яких активно працювали під час пандемії Covid19. Триденний відпочинок для дітей, віком 9-14 років, організовує Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ у співфінансуванні компанії «Goodvalley».

«Сьогодні праця медичних працівників позначається великим стресом та навантаженням. Часто енергетичний розряд відбувається саме вдома, тому родичі медиків потребують нашої великої уваги, вдячності та підтримки. Саме з таких причин Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ організовує 3-денний оздоровчий табір для діточок медичних працівників в реколекційно-катехитичному комплексі ім. праведного Митрополита Андрея Шептицького в урочищі Підлюте», – розповідає організатор та капелан табору о. Ярослав Рохман.

В програмі табору організатори передбачили поєднання активного та духовного відпочинку. Учасників чекає насичене рухливе дозвілля на природі – прогулянки в лісі, ігри та майстеркласи з виготовлення макетів легенів, тонометра і фонендоскопа. Кожен день починатиметься з Божественної Літургії, у дітей буде можливість приступити до Таїнства Сповіді та користати з духовних розмов з капеланом о. Ярославом.

Для праці з дітьми планують також залучити волонтерів, які мають досвід праці з молоддю, та лікарів.

Взяти участь в оздоровчо-терапевтичному таборі зможуть 30-40 дітей з родин, які проживають на території Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ