Запрошуємо на сімейний відпочинок у «Кедрових палатах»

0
862

Літо – прекрасна пора для поєднання фізичного та духовного відпочинку серед неймовірної краси Карпатських гір. Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ запрошує родини на сімейний відпочинок у «Кедрові палати» Митрополита Андрея Шептицького, в місця, де відпочивав і працював наш великий праведник.

Осмолода – найпівденніше село Рожнятівського району Івано-Франківської області – розташоване в масиві Ґорґани. Це давнє поселення лісорубів, яке лежить у високогірній долині річки Лімниці. Трохи нижче за течією річки – урочище Підлюте, в якому є вілла «Кедрові палати», збудована на початку XX ст. Вона відома як курорт і літня резиденція Митрополита Андрея Шептицького.

Ці землі здавна були місцем відпочинку та лікування львівських митрополитів, що зумовлювалося великою кількістю природних мінеральних джерел, багатих на сірководень.

У самій Осмолоді розміщувалися тартаки (лісопильні), які були власністю митрополії. За 10 км від Осмолоди в урочищі Ангелів збереглася доменна піч 1810 року, відома як Ангелівська доменна піч.

Для відпочинку з родиною є 25 комфортних номерів, для проведення зустрічей – конференц-зал та альтанка, діє їдальня, де для вас приготують смачні українські страви, поруч є храм, грот, озерце та річка.

На Вас чекають цікаві екскурсії та походи в гори, лікувальні цілющі джерела, вишукане карпатське меню.

Запрошуємо родини відвідати влітку тур «Стежками Митрополита Андрея Шептицького» всього за 450 грн за особу!

За довідками звертайтесь за тел.: +380987611005, +380961204372.

Детальнішу інформацію шукайте на сайті https://stanislaviv.com.ua/urochyshhe-pidlyute/

Святослав КОРОЛЕВИЧ,

керівник відділу адміністрування Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.