Мальтійська служба запрошує долучатися до акції «Святий Миколай іде до сиріт»

0
108

“Чужих дітей не буває” – таким гаслом Мальтійська служба допомоги розпочинає акцію «Святий Миколай іде до сиріт». З року в рік мальтійський святий Миколай невтомно допомагає здійснювати мрії дітей, які навчаються чи проживають в спеціальних школах чи належать до організацій, які працюють з дітьми з особливими потребами Івано-Франківська та області.

В рамках акції діти отримують подарунки зі своїх листів до святого Миколая, а також речі першої необхідності. Такого листа з дитячими побажаннями можна отримати в офісі Мальтійської Служби Допомоги, що знаходиться в Івано-Франківську за вулицею Лесі Українки 1, навпроти Архікатедрального Собору Воскресіння. Акція проводиться з дотриманням усіх карантинних норм.

Вже запаковані та підписані пакуночки збираються у тому ж приміщенні напередодні свята. У день святого Миколая кожна дитина отримує особистий подарунок під час святкової програми, яку проводить мальтійська молодь.

Відтак, минулого року акцією «Святий Миколай іде до сиріт» було охоплено 2252 вихованців з 22 спеціальних та інтернатних закладів, яким святий привіз омріяні подарунки з їхніх листів, солодощі, фрукти, товари господарського призначення, навчальне приладдя, побутову техніку, канцтовари, книги, ігри, спортивні товари. Усього разом було передано допомоги на суму 869 206,53 грн.

Допомогти святому Миколаю можна в інший спосіб:

– долучитись до приготування «Валізи в майбутнє» для тогорічних випускників інтернатів (через жорсткий карантин змушені були перенести акцію і випускники залишились без валіз). Тому, сьогодні звертаємось до Вас з проханням підтримати цих 43 випускників, яким пандемія та карантин тільки ускладнили й без того складну ситуацію.

– принести до офісу Мальтійської Служби Допомоги (МСД) цукерки (святкові подарункові набори або вагові);

– придбати для дітей одяг, взуття, книги, шкільне приладдя, засоби гігієни, розвивальні ігри, спортивний інвентар, (речі не вживані) та принести до офісу МСД;

– приєднатися до групи «Святий Миколай іде до сиріт» у Facebook і запросити своїх друзів;

– розмістити інформацію про акцію: оголошення, плакат, аудіо-/відеоролик, інтернет посилання тощо;

– надати транспортну підтримку;

– скласти грошову пожертву в офісі Мальтійської Служби Допомоги за адресою : м.Івано-Франківськ, вул.Лесі Українки 1, або ж на Картку ПриватБанку 5169330520033777 чи розрахунковий рахунок в ПриватБанку IBAN UA543366770000026003052517914, код ЄДРПОУ 25683158. Отримувач: БО Мальтійська Служба Допомоги. Призначення: благодійна пожертва. Акція Миколай. Без ПДВ.;

– молитись за дітей та не бути байдужими до їхніх проблем.

Віримо, що #ЧудоТворитьсяЛюдьми, тому закликаємо берегти себе та долучатись до здійснення мрій.

Джерело