Митрополит Володимир освятив новий реколекційний дім

0
132

Сьогодні, 15 листопада, у с. Посіч Старолисецької ОТГ, відбулося відкриття нового реколекційного дому отців Згромадження Воплоченого Слова.

Чин освячення дому та престолу внутрішньої каплиці Благовіщення Пресвятої Богородиці звершив Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин. Після чину освячення дому та каплиці відбулася Архієрейська Божественна Літургія, яку разом із владикою Володимиром співслужили ієрм. Антоній Вацеба, ВС протоігумен ЗВС в Україні, ієрм. Софрон Зелінський, ВС, відповідальний за даний реколекційний дім, ієрм. Рікардо Кларей, ВС, гість Згромадження з Італії та багато інших отців Згромадження Воплоченого Слова, які приїхали на цю святкову подію.

Митрополит Володимир благословив отців на плідну працю в цьому новому домі та  побажав, щоб він був місцем молитви та духовної віднови не тільки для отців, а й для всіх мирян, хто приходитиме молитися у цей дім.

Провіденційно, що даний реколекційний дім, посвячення якого відбулося саме на завершення у Католицькій Церкві року св. Йосифа, було віддано під опіку цього святого, Обручника Пресвятої Богородиці та опікуна Пресвятої Родини.

Новий реколекційний дім св. Йосифа є призначений для проведення в ньому духовних вправ, реколекцій, таборів для дітей та молоді, а також різних духовно-відпочинкових заходів, які зазвичай організовують отці Воплоченого Слова.

Складаємо щиру подяку всемилостивому Богу за всі незліченні благодаті, якими Він наділив нас, довіряючи місію проповідування духовних вправ та працю з дітьми та молоддю. Дякуємо всім жертводавцям, що допомагали нам у будівництві цього дому, а також о. Софрону Зелінському, ВС який особисто опікувався його будовою. Благаємо, також, у Господа, його Пресвятої Матері та Св. Йосифа Обручника благословення для всіх апостолятів, що будуть здійснюватись у цьому реколекційному домі.

Пресслужба Згромадження Воплоченого Слова